Krátké představení zahraničních kapel, které vystoupí v rámci WF UNITED ve Vsetíně


 

Verra Cruz (UK)

Tato skvělá britská kapela si už v Čechách získala solidní základnu fanoušků. Jejich řízný kytarový rock mohli slyšet návštěvníci festivalů x-Ray a Kristfest a "Veráči" se po letech opět rádi do České republiky vrací. Verra Cruz fungují již přes deset let. Za tu dobu stihli odehrát pěknou řádku koncertů jak v Evropě, tak v Americe a vydat dvě nadupaná alba, která se prohnala mezinárodní distribucí. Marc James, Jimmy Cook a Henry Cross nám předvedou, co všechno se dá zahrát ve třech lidech - a věřte, že tihle chlapíci toho ve třech dokážou zahrát opravdu hodně ... Ještě zbývá dodat, že Verra Cruz vystoupí na UNITED hned dvakrát: mimo večerního koncertu se budou podílet i na vedení ranních chval následující den.

Good Weather Forecast (DE)

Good Weather Forecast — GWF je německá kapela z Bavorska, hrající živou, taneční hudbu, ve stylu SKA, pop a kdovíčeho ještě. Osm mladých muzikantů bere útokem evropskou SKA-rockovou scénu: po té, co GWF obrazili snad všechny velké křesťanské festivaly v Německu, rozjeli se do Švýcarska, Rakouska a zahráli i na Flevo Festivalu v Holandsku. Tento rok je čeká vys-toupení ve španělském Madridu na Světovém setkání katolické mládeže a potom už si už zabalí kytárky a trubky a budou tůrovat svůj Volkswagen směr Vsetín!

Reilly (US)

Kapela Reilly vznikla v roce 2001 v Philadelphii kolem frontmana Johna Reillyho. Tvoří ji několik věřících přá-tel, kteří se dali dohromadi na vysoké škole, kde byli zapojeni v organizaci Campus Crusade for Christ. Pár let na to už hrají na velkých festivalech v USA jako jsou Cornerstone, Creation nebo LifeLight s kapelami Switchfoot, Newsboys nebo Jars of Clay. Prostě taková normální hudební kariéra:).

www.festivalunited.cz