aneb Krátké představení chystaného stánku signály.cz na WF UNITED


Jak už víte, signály pečlivě monitorují, kde se co děje, a v žádném případě nechtějí zůstat stranou. Výjimkou není ani worshipový festival UNITED, který proběhne ve dnech 25. - 27. 8. 2011 ve valašském městě Vsetín. I tady budete moci navštívit náš stánek, který vám poskytne klasické služby, na které jste zvyklí, a ještě něco navíc. Na co se tedy můžete těšit?

 

  1. služby signály.cz: registrace, autorizace, focení na profilové fotografie a jejich schvalování, možnost stát se členem občanského sdružení signály.cz nebo zaplatit členský příspěvek

  2. prodej fundraisingových předmětů signály.cz: trička, knížky, samolepky, náušnice - co si můžete přát více?:)

  3. wifi: možnost využít našich počítačů připojených na wifi síť pro surfování na internetu, psaní mailů (a hlavně článků na signály:))

  4. občerstvení: Tentokrát se můžete těšit na pochutiny ve stylové zelené barvě:) Cituji: "Pokud v poslední době žijete ve stresu, jste nervózní a nejraději byste se s někým pořádně pohádali, vsaďte na zelenou! Potraviny zelené barvy uvolňují nervozitu, zklidňují nervy a pomáhají odbourávat
    stres."

  5. dárky a soutěže: Pro ty, kdo nás navštíví, nechají se autorizovat, přihlási se do OS, nakoupí, zapojí do soutěže. Více se dozvíte v samostatném článku.

  6. odpočinek a setkávání: Třeba budete chtít potkat živě lidi, které znáte jen přes obrazovku počítače. Vzít si nějaké propagační materiály o signálech nebo o biblickém impulsu. Něco se dozvědět o signálech, informovat se o možnostech zapojení a pomoci na signálech, nebo si prostě jen tak pokecat - o životě a vůbec. Rádi vás uvidíme, poradíme, povzbudíme (a někdy možná budeme to povzbuzení potřebovat my - to budete také vítáni:)).

  7. No přece nemůžeme všechno prozradit... Něco si necháváme v záloze, abyste měli o důvod víc nás navštívit a podívat se sami, co vás u nás čeká.

Tak se nebojte a navštivte nás! Zelené zákoutí signálů najdete ve foyer kulturního domu pod schodištěm. Nebudeme nijak maskovaní, zkrátka následujte bublinu.
Těší se na vás Zdendanda a její team:)

P.S.: A vy, co tam nebudete, nezoufejte. Jednak si to pořád ještě můžete rozmyslet a jet, jednak se budeme snažit vás prostřednictvím našeho webu informovat o dění na festivalu.