Na internetových stránkách pořadu Klika přibyla nové série zamyšlení. Pořad připravuje Petr Húšť ve spolupráci s Rádiem 7. Zamyšlení jsou dále přebírána a vysílána na rádiu Proglas.

Pořad Klika jsou krátká, zhruba 15 minutová zamyšlení, která se řadí do měsíčních sérií. Každá série pak obsahuje obvykle 4 až 5 zamyšlení.

K první sérii, která obsahuje celkem 50 nahrávek a nese název Témata 2016 tak přibylo 52 nových zamyšlení. Každý díl většinou obsahuje biblickou myšlenku a Petrovy zkušenosti ze života. Součástí každé patnáctiminutovky je cvičení, které si posluchači mohou vyzkoušet ve svém životě.

Mezi nově zpracovaná témata patří například: Čtení Bible s porozuměním, Magnetické společenství, Finanční gramotnost nebo Role dobrých skutků.

Všechny nahrávky jsou volně dostupné k přímému poslechu nebo ke stažení ve formátu MP3 z internetových stránek www.poradklika.cz.

Petr Húšť se vyučil kovářem, pracoval ve sklovýrobě nebo dělal osobního řidiče. Dodělal si vzdělání se zaměřením na marketing a management a podílel se na vedení výrobního podniku. Sedm let pracoval v Křesťanské akademii mladých (KAM) a deset let působil jako metodik pro práci s mládeží v Křesťanských sborech. V současnosti působí jako ředitel festivalu UNITED. Spolu s manželkou Věrou vychovává pět dětí.