Organizátoři festivalu UNITED oznámili změny týkající se letošního ročníku. V souvislosti s pandemií koronaviru covid-19 UNITED neproběhne tak, jak byli návštěvníci v předchozích letech zvyklí. Akce, která se konala v centru města Vsetín, je zrušena. Namísto ní je připravován nový projekt UNITED online.

 

Festival UNITED

 

Komponovaný program, který proběhne od pátku 21. 8. do soboty 22. 8. 2020, bude přenášen televizní stanicí TV NOE a dalšími platformami. Jeho součástí jsou koncerty, semináře, talk show Face2face a další. Mezi kapely, které přislíbily svou účast, patří formace Adonai, Lámačské chvály, Lévi a Timothy.

 

„UNITED online můžete sledovat se svou mládeží, farností, sborem nebo dokonce uspořádat větší akci, na kterou pozvete více lidí. Tak vlastně budete mít svůj UNITED ve svém městě. K tomu připravujeme interaktivní propojení s diváky,“ uvádějí organizátoři.

 

 

Vstupenky na letošní ročník zakoupené v předprodeji jsou automaticky převedeny na nadcházející. Ten je plánován od 19. 8. do 21. 8. 2021. Je možné také zažádat o vrácení vstupného.

 

UNITED je křesťanský open-air festival s dramaturgicky různorodým programem. Ten kromě hudebních vystoupení zahrnuje semináře, workshopy, službu modliteb a duchovního poradenství, divadlo, film, dětskou scénu a sporty. Aktuality a další informace ohledně příprav jsou zveřejňovány na internetových stránkách www.festivalunited.cz a na profilu sociální sítě Facebook.