Dnes proběhlo další losování výherců lístků na festival UNITED. Poslední dvě kola soutěže, druhé a třetí, byla spojena, a proto byli vylosováni rovnou dva výherci, jsou to Sandra Losertová a Michaela Výletová. Jejich úkolem bylo vybrat jeden ze čtyř nabízených filmů, které se budou na festivalu promítat, a do komentářů napsat důvod, proč zvolily právě tento film. Jejich odpovědi byly následující:

 

Do tohoto kola soutěže se zapojilo celkem 20 lidí, nejčastěji vybírali film Pí a jeho život (celkem 8), dále Bratři (5), Grand Torino (4) a Bumerang (3).

Všem soutěžícím děkujeme a výherkyním gratulujeme.

Pokud jsi nevyhrál, nezoufej, právě začíná poslední soutěžní kolo o dva lístky na UNITED! Tentokrát zaměříme pozornost na řečníky, kteří na festivalu vystoupí. Jjich přehled najdeš na webu festivalu.

pro zapojení do soutěže musíš opět splnit tyto podmínky:

  • být registrovaný uživatel na signály.cz
  • mít ve sledovaných blog unitedfestival.signaly.cz (díky tomu budeš v obraze o průběhu soutěže a neunikne ti žádná důležitá informace o festivalu)
  • pod tento článek napsat komentář ve tvaru UNITED: jméno řečníky, který tě zaujal, a důvod, proč by jsi si rád poslechl právě jeho seminář

Výherce se losuje 5. srpna 2013, do soutěže budou zařazeny komentáře publikované do 4. srpna včetně.